Vis som: bilde/liste
01

Sammen fikk vi ting til å skje!

SMN jobber for lokalsamfunnet. Lokalsamfunnet eier nesten 40 prosent av banken, og banken deler derfor ut samfunnsutbytte til Midt-Norge. Med full transparens og et innbydende verktøy hjalp vi dem med å visualisere hva pengene går til!

02

Konsert­gjengernes digitale reise

Vi bisto Oslo Konserthus med å revitalisere kundenes digitale reise, fra å se, til å ta aktive valg.

03

Vigeland-museet på nett

Vi har utviklet ny nettside for Vigeland-museet i tett samarbeid med Neue Design Studio.

04

Webdesign og UI for digitale verktøy

Norbit Aptomar er et norsk teknologiselskap med viktige løsninger på internasjonale utfordringer. Selskapet bidrar daglig til å sikre mennesker, miljø og maritime verdier over store deler av verden ved hjelp av integrert feltovervåking.

05

En brutal røver

Røverstaden beskrives som Oslo konserthus sin rampete lillesøster. Her fikk vi virkelig lov til å "ta den helt ut".

06

Frukt­bart samarbeid

Menneske og maskin. Omsorg og presisjon. Websidene til Spiren er designet for å balansere medmenneskelighet og teknisk kompetanse.

07

Stokkøya Festival

Stokkøya Festival er en breddefestival, med både musikk, yoga, matkurs, film og fjellturer. Vi har laget en identitet som gir en fleksibel ramme rundt festivalen.

08

Det lille ekstra. Alltid!

Heimdal Eiendomsmegling er meglerhuset som alltid skal levere det lille ekstra. Mustasj bidrar med det lille ekstra på digitale flater.

09

Digital onboarding med Signicat

Signicat er spesialister på digital identifikasjon og verifisering, og satser stort på å forbedre digital onboarding for finansielle aktører.

10

Trondheim Developer Conference

Trondheim Developer Conference er en teknologikonferanse som arrangeres årlig, og vi bidrar med design og ny introvignett. Temaet er alltid nerdete.

11

Bare norsk musikk

Hos Ekko Songs finner du norsk musikk til prosjektet ditt

12

Våre verdier ivaretar dine

Byggingen av den nordiske skadeservice-giganten SSG starter med gjennomtenkte designløsninger.

13

Ressursbank for skoleledere

For KS har vi designet og utviklet en ressursbank for ledere i skolenorge, med fagstoff og verktøy for lederutøvelse og -utvikling.

Utvikler?

Ønsker du å bli med å knekke nøtter i store og komplekse prosjekter? Vi har mange på trappene og ser etter deg som ønsker å jobbe med alt fra nettsider og digitale verktøy til IoT-løsninger.

Noe for deg? Slå av en uforpliktende prat med Mads eller Erlend for mer informasjon.

Vi bruker Google Analytics for å spore aktiviteten på nettsiden vår. Dataen bruker vi til å tilpasse design, navigasjon eller innhold. Og så sporer vi om du kom hit via en Google-annonse. Les mer i vår personvernerklæring.