Har du et prosjekt du ønsker å realisere? Kontakt oss.

Ønsker du et møte, vil vite mer om oss, eller har du rett og slett bare noen spørsmål? Send oss en e-post så svarer vi deg så fort vi kan.


Send e-post
Miljo2_Blomst

Kontaktinformasjon ansatte

Aleksander
Bro Arntsen

Designer

924 47 749
aleksander@mustasj.no

The_Real_Aleksander

Aleksander er vår lead designer, og har ansvaret for all design som forlater huset. Han liker å presse grenser, utfordre etablerte sannheter og stiller svært høye krav til at designarbeidet vårt både skal ha mening og se fett ut. Med lang erfaring innen motion graphics har han en forkjærlighet for å benytte subtile animasjoner for å skape gode brukeropplevelser på web.

Trenger du tips om fluefiske er Aleksander din mann. Det kan til og med hende han blir med deg ut i elva. Han er ikke vond å be.

Erlend
Rullestad

Rådgiver

950 66 678
erlend@mustasj.no

Erlend

Erlend er rådgiver i Mustasj og har fordypet seg innen teknisk optimalisering av nettsider. Han har ansvaret for våre optimaliserings- og driftsavtaler og har svaret på det meste. Med bakgrunn fra grafisk design og idéarbeid er han spesielt opptatt av å skape smarte løsninger og å optimalisere arbeidsflyt. Erlend har en forkjærlighet for all form for kultur (særlig musikk), og er en stor ressurs i våre kulturrelaterte arbeider.

Erlend kjennetegnes av raske kommentarer, flittig bruk av referanser og er øverstkommanderende i shortcuts på Mac og i Adobepakken. Han trives best i Adobe XD, InDesign eller i researchmodus, med god musikk på begge ørene.

Og så eier han et småbruk og en traktor.

Espen
Solli Grande

Utvikler

406 05 242
espen@mustasj.no

Espen

Espen er vår lead developer og har hovedansvar for koding og implementering av publiseringsløsninger på alle nettsider vi leverer. Han er nøye i alt arbeid som gjøres, og gir seg ikke før alle formler gir ønsket resultat. Espen har en forkjærlighet for femti- og seksitallsdesign, og har sterk formsans. Det gir seg ofte utslag i elegante og minimalistiske løsninger.

Han er flerspråklig på den digitale plattformen, og snakker HTML, CSS, Javascript og PHP mer eller mindre flytende. Vi skjønner ikke alltid hva han sier. Det gjelder også i det "virkelige" liv, da det går fort når Espen snakker. Det må bare oppleves.

Mads Chr.
Nakstad

Daglig leder / forretningsutvikler

926 44 043
mads@mustasj.no

Mads

Mads er daglig leder i Mustasj, og er fagansvarlig for innsiktsarbeidet vårt. Dette innebærer at han alltid er involvert tidlig i prosessene våre, og bidrar til å sette retning. Med lang erfaring fra strategiprosesser både som leder og konsulent er han rå i å se sammenhenger som gir helhet i arbeidene våre. Mads er utdannet økonom med spesialisering innen markedsføring, strategi og ledelse, og leder Mustasj med stødig hånd.

Finner du ikke Mads på kontoret er han sannsynligvis i skogen med musikk på ørene og et smil om munnen.

Pål
Strøm

Utvikler

911 51 831
pal@mustasj.no

Paal

Pål er vår head of new tech, noe som innebærer at han kontinuerlig gjør research på ny teknologi vi er nysgjerrige på. I tillegg er Pål en dedikert webutvikler og lead på vårt arbeid innen UX design. Han synes at ting bør gå kjapt, og liker å stadig spørre «hvorfor?». Med designbakgrunn er han god til å oversette mellom designspråk og kodespråk. Han har til og med blitt referert til som «kodekunstner». Én gang.

Når Pål ikke jobber er han sannsynligvis i en bergvegg eller under havoverflata på jakt etter fisk.

Vi bruker Google Analytics for å spore aktiviteten på nettsiden vår. Dataen bruker vi til å tilpasse design, navigasjon eller innhold. Og så sporer vi om du kom hit via en Google-annonse. Les mer i vår personvernerklæring.