Sammen fikk vi ting til å skje!

Vann

Fjell

Frost

Sand

Syrin

Lyng

Bær

Skog

Sol

SMN jobber for lokalsamfunnet. Det ville de bevise. Med full transparens og et innbydende verktøy hjalp vi dem med å visualisere hva pengene går til!

Kunde: SpareBank 1 SMN / SNN
Nettside SMN: Samfunnsutbytte
Nettside SNN: Samfunnsløftet

Leveranse: Design, rådgivning, utvikling og illustrasjon.

Samfunnsutbyttet skal bidra til at regionen blir et bedre sted å bo - for alle. SMN støtter lokale bedrifter og aktiviteter som engasjerer. SMN hedrer talenter og skaper kulturopplevelser. Og de bryr seg om fellesskapet.

Du, jeg og alle som bor i regionen eier hele 40 prosent av banken. Som største eier får samfunnet den største andelen av overskuddet. Fordi det er her verdiene skapes, og det er her de skal utvikles videre.

SMN Kart i Pad

En stor del av jobben var å tilrettelegge for, og designe, et skreddersydd kart. Vi har laget et navigerbart kart med mange tusen trær og fjell, som gjenspeiler faktisk topografi i de forskjellige områdene. Sammen med illustrasjoner som bygger opp under de forskjellige kategoriene på tildelingene har vi skapt et designuttrykk for Samfunnsutbytte som spiller på lag med den nye identiteten til Sparebank 1 som ble utviklet samtidig som løsningen ble bygget.

Friluftsliv
Idrett og friluftsliv
Fellesskap
Kunst og kultur
Innovasjon
Idrett

Vi har jo noen flere jobber du kanskje vil se på.

01

Vigeland-museet på nett

Vi har utviklet ny nettside for Vigeland-museet i tett samarbeid med Neue Design Studio.

02

Konsert­gjengernes digitale reise

Vi bisto Oslo Konserthus med å revitalisere kundenes digitale reise, fra å se, til å ta aktive valg.

03

Bare norsk musikk

Hos Ekko Songs finner du norsk musikk til prosjektet ditt

Vi bruker Google Analytics for å spore aktiviteten på nettsiden vår. Dataen bruker vi til å tilpasse design, navigasjon eller innhold. Og så sporer vi om du kom hit via en Google-annonse. Les mer i vår personvernerklæring.