Les, klikk & oppdag

Hvit

Svart

Rød

Grønn

Indigo

Oransje

Lilla

Gul

Olavshallen er Trondheims storstue, og skal fremover romme mye mer enn før. Derfor trengte nettsidene et større løft, som legger til rette for at man kan kommunisere til et bredere publikum, samtidig som man skal kommunisere et bredere utvalg av både arrangementer og tilbud. I samarbeid med Tank Trondheim laget vi noe helt nytt for Olavshallen.

Kunde: Olavshallen
Nettside: olavshallen.no
Identitet: Tank Trondheim
Leveranse: Design, rådgivning, utvikling.

Det skal plasseres innhold på seks scener, fire restauranter, kino og butikker, og det skal være lett å ta en spontan tur innom. Dette gjorde at nettsidens hovedfokus måtte endres fra kun å være arrangementbasert, til å ta høyde for mange flere typer opplevelser.

Olavshallen topp

Fontbruk

Overskrift Area Semibold Inktrap
Mengdetekst Area Normal Semibold

Slideshowet tar i bruk identiteten og tilpasser tekststørrelsen ut fra hvor stor plass overskriften har å boltre seg på.

Overskriften skal alltid være like bred som designelementet, så her regnes det ut optimal størrelse på et blunk.

Designelementet er også tilfeldig, ut fra hvilken ID forestillingen har. Farger settes ut fra en rask bildeanalyse, og henter de nærmeste profilfargene.

Fargene på hver forestilling settes ved å analysere bildet, og finner profilfargen som er nærmest hovedfargen i bildet – dette settes som bakgrunnsfarge, mens den nest mest brukte fargen settes som forgrunn.

I tillegg settes designelementet bak overskriften ut fra et tall i {entry.id} slik at det er tilfeldig hvilket designelement hvert arrangement får, men det vil være konsekvent gjennom hele livsløpet til arrangementet.

Olavshallen i Phone X 10
01

Konsert­gjengernes digitale reise

Vi bisto Oslo Konserthus med å revitalisere kundenes digitale reise, fra å se, til å ta aktive valg.

02

Vigeland-museet på nett

Vi har utviklet ny nettside for Vigeland-museet i tett samarbeid med Neue Design Studio.

03

Stokkøya Festival

Stokkøya Festival er en breddefestival, med både musikk, yoga, matkurs, film og fjellturer. Vi har laget en identitet som gir en fleksibel ramme rundt festivalen.

Vi bruker Google Analytics for å spore aktiviteten på nettsiden vår. Dataen bruker vi til å tilpasse design, navigasjon eller innhold. Og så sporer vi om du kom hit via en Google-annonse. Les mer i vår personvernerklæring.