En brutal røver

Svart
CMYK: 0, 0, 0, 100 RGB: 0, 0, 0

Rød
CMYK: 0, 95, 91, 0 RGB: 255, 0, 0

Grå
CMYK: 0, 0, 0, 50 RGB: 157, 157, 156

Hvit
CMYK: 0, 0, 0, 0 RGB: 255, 255, 255

Allaktivtetesbygget «Røverstaden» beskrives som Oslo konserthus sin rampete lillesøster. I samme lokaler som legendariske «Club 7», og med historiske grunn til Kristiania-bohemens mer utsvevende livsførsel, er det åpnet en ny klubbscene og aktivitetshus, og det kommer restaurant og coctailbar ila februar 2018. Vi fikk gleden av å designe og utvikle den nye nettsiden.

Vår leveranse:
Rådgivning
Design
Utvikling

Nettside:
roverstaden.no

Fontbruk

Brødtekst og overskrifter Favorit Regular
Kursiv Favorit Regular Italic

I dette prosjektet fikk vi rom til å «ta den helt ut» designmessig, basert på den visuelle identiteten som er laget av Levi Bergqvist. Stilreferansene er 70- og 80-talls fanziner (ala Sniffin' Glue), med en brutalistisk tilnærming. Her har råskapen i designet fått en sentral plass, og med en konstant «in your face» holdning. Fargevalg og animasjon brukes for å gi viktige salgsutløsende effekter, som for eksempel å stimulere til billettsalg.

Kontakt-Oss_Røverstaden_V3
Phone_Arrangement_Røverstaden
Phone_Arrangement_Expand_Røverstaden
Arrangement_Røverstaden_Spidergawd_V2
Arrangement_Røverstaden_Expand_V3

Salg av billetter er selvfølgelig en av hovedmålsettingene med nettsiden. Derfor valgte vi å lage en animert ekstremvariant av «kjøp billett»-knappen som kommer i bunn av alle arrangementene.

Vi bruker Google Analytics for å spore aktiviteten på nettsiden vår. Dataen bruker vi til å tilpasse design, navigasjon eller innhold. Og så sporer vi om du kom hit via en Google-annonse. Les mer i vår personvernerklæring.