Vi lager digitale løsninger som gir mening og effektiviserer.

Mustasj består av fagfolk med én felles drivkraft; skapergleden.

Hos oss finner du et fagmiljø som har peiling på forretningsutvikling, design, utvikling og optimalisering, og sammen har vi spesialisert oss på design på digitale flater.

For å sikre at vi jobber riktig følger vi en arbeidsmodell basert på design thinking. Vi vil ha en rød tråd i kommunikasjonen, og mener at god design gir mening og er fornuftig. Sånn tenker og jobber vi, enten det er nettsider, animasjon eller design på andre flater.

Detaljene er viktige, og særlig når det gjelder god interaksjonsdesign. Når vi setter brukeren i fokus krever det mer av oss som byrå, og det er derfor vi holder på med det vi gjør. Vi gir oss ikke før vi er stolte av det vi leverer fra oss!

Planter i vinduet på Mustasj-kontoret

Mustasj er og skal alltid være et skapende miljø. Vi vet ikke hvordan markedet ser ut om ett år - men vi vet at det kommer til å se annerledes ut. Derfor er vi avhengige av medarbeidere som tør å feile og tenke nye tanker. Hos oss får man tydelige forventninger, men samtidig stor frihet til å innfri forventningene.

Om du er faglig sterk, legger din ære i arbeidet ditt og er akkurat passe gal vil vi gjerne komme i kontakt med deg. Kanskje er du nestemann med på laget?

Espen og Erlend jobber. Espen jobber stående.
Vi bruker Google Analytics for å spore aktiviteten på nettsiden vår. Dataen bruker vi til å tilpasse design, navigasjon eller innhold. Og så sporer vi om du kom hit via en Google-annonse. Les mer i vår personvernerklæring.