Fruktbart samarbeid

Lilla
CMYK: 27, 56, 0, 0 RGB: 186, 137, 187

Mørk grønn
CMYK: 90, 33, 45, 22 RGB: 32, 107, 115

Lys grå
CMYK: 5, 4, 4, 0 RGB: 245, 245, 245

Grønn gradient
CMYK: 58, 1, 33, 0 RGB: 136, 203, 190

Spiren er kjent for å ha en kombinasjon av varme medarbeidere og et svært kompetent fagmiljø. En av utfordringene for oss var å finne et balansert uttrykk mellom det menneskelig og det faglige. I tillegg er det lagt stor vekt på å tilpasse opplevelsen til målgrupper med ulike behov, samt små animasjoner som skal gi gode brukeropplevelser.

Vår leveranse:
Rådgivning
Design
Kode

Nettside:
klinikkspiren.no

Prosjektet med Spiren Fertilitetsklinikk er et godt eksempel på at samarbeid mellom spesialiserte fagmiljø fungerer. Vi har arbeidet sammen med Fotograf Øystein Hermstad, TYD filmproduksjon og Utbrudd Performance Marketing.

Animasjonsdetaljer

Etter innsendt bestilling belønnes man med en hjertelig hilsen.

Spiren_Mobil

Tilpasset informasjon til ulike målgrupper

Infertilitet er et følsomt tema for de fleste, og mange sitter inne med spørsmål de ikke tør å stille. Vi vet også at behovet for informasjon varierer stort basert på alder, livssituasjon og andre parametre. For å gjøre den digitale kundereisen så god som mulig delte vi brukerne opp i målgrupper med ulike informasjonsbehov.

En av konsekvense er at vi har filtrert spørsmål og svar basert på hver enkelt bruker sin situasjon. Kort vei til svar på spørsmål øker sannsynligheten for ytterligere kontakt, og dermed konvertering.

Spiren_Fertilitet

Bestilling

Hver gang en behandling fører til graviditet plukker Bente hos Spiren opp telefonen for å videreformidle den gode nyheten. I notatboken sin tegner hun små hjerter - og hver gang en behandling resulterer i graviditet tusjer hun hjertet rødt. Vi likte denne detaljen så godt at vi tok den igjen i webdesignet.

  • Spiren_Forside
  • Spiren_Bestilling
  • Spiren_Faq
Vi bruker Google Analytics for å spore aktiviteten på nettsiden vår. Dataen bruker vi til å tilpasse design, navigasjon eller innhold. Og så sporer vi om du kom hit via en Google-annonse. Les mer i vår personvernerklæring.