Strategisk samarbeidsavtale med Briks

Skrevet av:

IoT as a service

Stadig flere bedrifter oppdager at Internet of Things-teknologi kan utnyttes for å senke driftskostnader, redusere risiko eller forbedre produkter og tjenester man allerede leverer. Briks er et av selskapene som har spesialisert seg innen feltet, og i løpet av det siste året har vi i Mustasj fungert som underleverandør av interaksjonsdesign og frontendutvikling av kontrollpanelene.

Etter sammen å ha levert digitale løsninger til store, solide aktører som Grilstad og E.A. Smith inngår vi nå en strategisk samarbeidsavtale med Briks. Dette betyr at vi forsterker vårt fokus på interaksjonsdesign, og spesielt innen løsninger som kan kobles til et fysisk grensesnitt av sensorikk. Sammen med Briks kan vi nå tilby skreddersydde IoT-løsninger for bedriftsmarkedet.

Grilstad har sammen med Briks digitalisert og optimalisert produksjonsprosessen av Norges beste spekemat.

Les Grilstad-case på Briks.no

E.A. Smith, et av landets eldste handelsforetak, har gått over til et skalerbart digitalt system for overvåking av maskinpark og opprettholdelse av HMS.

Les Smith Stål-case på Briks.no

Skadeserviceselskapet SSG Norge benytter et spesialtilpasset system fra Briks for å forutse fuktskader på bygg. Dette gjøres langt raskere og mer kostnadseffektivt enn ved manuelle befaringer.

Tilnærming

Hovedoppgaven til Briks er å hjelpe bedrifter til å jobbe smartere ved hjelp av IoT-teknologi. For å lykkes med dette er vi avhengig av å ha inngående innsikt i kjerneprosessene hos hver enkelt kunde. Hvilke faktorer avgjør kvaliteten på produktet eller tjenesten som leveres? Hvilke deler av arbeidsflyten kan forbedres?

Hver enkelt kunde får et skreddersydd oppsett av sensorikk som sanker utvalgt sanntidsinformasjon fra driftsmiljøene de integreres i. Datagrunnlaget mates inn i et kundetilpasset kontrollpanel, og kan blant annet benyttes til:

Formaliseringen av samarbeidet mellom Briks og Mustasj betyr at vi nå kan tilby skreddersydde IoT-løsninger. Hvis du er nysgjerrig på om det finnes måter din bedrift kan jobbe smartere på tar vi gjerne en nærmere prat.

Vi bruker Google Analytics for å spore aktiviteten på nettsiden vår. Dataen bruker vi til å tilpasse design, navigasjon eller innhold. Og så sporer vi om du kom hit via en Google-annonse. Les mer i vår personvernerklæring.