Intuitiv og enkel CMS

Mustasj har valgt Craft CMS som publiseringsløsning fordi det gir utviklerne våre de beste forutsetningene for å skreddersy nettsider. I tillegg er det en intuitiv og enkel CMS som er svært god å arbeide i for webredaktører og administratorer.

Craft Intro

Redigering
En av de store fordelene med Craft CMS er at man kan se endringene i kontekst mens man redigerer. Det vil si at man kan bytte overskrifter, tekster, bilder etc. og umiddelbart få en ekte forhåndsvisning på hvordan det faktisk vil se ut når man publiserer. Dette gir stor forutsigbarhet mens man forfatter innhold, og man slipper å hoppe mellom faner for å se om innholdet ble som man antok.

Modulbasert innholdsbygging
For å gi størst mulig fleksibilitet legger vi ofte opp til modulbasert innholdsbygging, som betyr at man selv kan bestemme rekkefølge på tekst, bilde, slideshow, video og stikkoverskrifter. Dette gir mange muligheter for bygging av innhold, innenfor et satt rammeverk.

Mobiltilpasset publisering
Dersom behovet skulle oppstå, så er alt innholdet i publiseringsløsningen 100% redigerbart fra en smarttelefon. Dette gir ekstra trygghet, siden du kan oppdatere absolutt når som helst, såfremt du er koblet til internett.

Ingen unødvendig funksjonalitet
Craft er et system som man bygger fra grunnen og opp – ikke en ferdig pakkeløsning – derfor får man et system som er oversiktlig og som ikke har unødvendig funksjonalitet. Man unngår et vell av felter og knapper som man egentlig ikke trenger, og bare blir forvirret av. Og man kan selvsagt legge til eller fjerne funksjonalitet etter som nettstedets behov utvikler seg.

Bildebehandling
Enkel bildebehandling er også inkludert i Craft – her slipper man stort sett å tenke på å tilpasse bilder i kompliserte bildebehandlingsprogrammer på forhånd – systemet tar seg av store bilder, og tilpasser størrelsen etter behov. Det er også mulig å bestemme fokuspunkt i bildene, og på den måten vet man at systemet alltid velger utsnitt med riktig motiv i sentrum.

Skalerbar løsning
Selv om nettsiden har 9 eller 9000 sider (og vi har laget begge typer), så er Craft en løsning som gjør det enkelt å holde orden, uten at det går på bekostning av hastigheten. Egendefinerte sorteringskriterier er også et stort pluss.

Tilganger
Med Craft er det enkelt å tilpasse hvilke tilganger forskjellige redaktører/bidragsytere har, slik at man alltid har kontroll over hvem som har lov til å endre hva.

Enkel søkemotoroptimalisering (SEO)
Vi har lagt til rette for enkel SEO, der mye av grunnbehovet går «av seg selv». Vi får sendt stukturerte data til søkemotorer og tilpasset innhold til sosiale medier, i et enkelt grensesnitt.

Vil du diskutere et prosjekt med en Craft-ekspert?

Erlend har lang erfaring med Craft, og er til tider skikkelig hyggelig.

Ta kontakt med Erlend
E-post: erlend@mustasj.no
Telefon: 950 66 678

Erlend

Referanseprosjekter

De fleste nettsider vi leverer løses med Craft CMS som publiseringsløsning. Under ser du tre av dem i porteføljen vår.

01

En brutal røver

Røverstaden beskrives som Oslo konserthus sin rampete lillesøster. Her fikk vi virkelig lov til å "ta den helt ut".

02

Det lille ekstra. Alltid!

Heimdal Eiendomsmegling er meglerhuset som alltid skal levere det lille ekstra. Mustasj bidrar med det lille ekstra på digitale flater.

03

Konsert­gjengernes digitale reise

Vi bisto Oslo Konserthus med å revitalisere kundenes digitale reise, fra å se, til å ta aktive valg.