Mustasj søker ny webutvikler

Vi er på utkikk etter en nysgjerrig og faglig sterk person som vil være med å utvikle seg sammen med oss. Om du fortsatt er fersk i faget vil vi fortsatt oppfordre deg til å søke. Nysgjerrighet og lærevillighet står høyt i kurs hos oss, og du vil få nødvendig opplæring. Det aller viktigste er at du legger æren i arbeidet ditt, og at du vil jobbe et sted du kan levere arbeid du er stolt av.

Om stillingen

Som webutvikler hos oss får du både stor frihet og stort ansvar. Mustasj er ikke et sted du blir detaljstyrt. Hos oss blir du oppfordret til å tenke selv, og til å foreslå løsninger du mener er gode. Vi har stor tro på, og god erfaring med, å la ambisiøse og flinke folk få rom til å utvikle seg og jobbe i team. Ved å ha en gruppe hvor alle tør å tenke selv og å foreslå løsninger ser vi at gode idéer oftere blir til virkelighet. Med andre ord; hos oss vil du få være med på å forme den videre utviklingen av selskapet.

Du vil få mulighet til å jobbe med sterke merkevarer og kunder som tør å satse på god design. Våre designere er opptatt av å teste grensene for hva som er mulig å skape, så en liten dose problemløsing og kreativ tenking hører med. Vi jobber med skreddersøm og godt håndverk - noe som også krever det lille ekstra av utviklerne våre.


Teknisk forståelse
Webutviklerstillingen gjelder hovedsaklig frontend-utvikling, men det hender vi også arbeider backend. Du er flerspråklig, og snakker følgende språk uten store misforståelser:

  • HTML
  • CSS
  • JavaScript
  • PHP

I tillegg er det en fordel om du har kjennskap til Git og Craft CMS, og forstår hvordan du setter sammen informasjon fra flere kilder. God designforståelse gir en stjerne i margen, men er ikke et krav.


Kontakt oss
Hvis du synes dette høres spennende ut blir vi glade om du sender oss en søknad og en link til noe av arbeidet ditt. Du er også velkommen til å ta kontakt for å avtale en nærmere prat.

For spørsmål, eller en prat er det bare å ringe til Pål (Head of new tech) på 911 51 831, eller Mads (Daglig leder) på 926 44 043. Søknader sendes til mads@mustasj.no.


Søknadsfrist: 10. mars 2018.