Norgeshus.no

Norgeshus er en av landets største leverandører av kataloghus og arkitekttegnede boliger. Vi har laget nettside med fokus på store bilder, teknisk informasjon og tilpassing av innhold til bruker.

Kartlegging: Utbrudd

Se nettsiden

Norgeshus – det du vil ha

I prosessen var det tydelig at kunden ønsket stor fokus på gode bilder av kataloghus, samt høy fokus på å tilpasse innholdet til alle flater. I tillegg er det lagt stor fokus på innholdstilpassing og geografisk tilhørighet til hver bruker – Norgeshus har over 100 forhandlere, som har hver sin underside, og det skal være enkelt å finne nærmeste forhandler.

Under panseret har hver forhandlerside en lettfattelig og tilpasset publiseringsløsning. Hver forhandler kan selv enkelt styre sin egen del av nettsiden, slik at innholdet blir tilpasset området de opererer i.

Siden Norgeshus har en variert brukergruppe er det lagt fokus på å tilpasse siden til flere plattformer. Både innhold og funksjoner på nettsiden er tilgjengelig uansett dings.

Nettsiden er tilpasset alle skjermer, slik at nettsiden kan brukes uansett hvor brukeren måtte befinne seg.

SVG-animasjoner tar deg gjennom byggeprosessen fra hus er kjøpt til du får nøkkel i hånda.

Play

Det er høy fokus på «Min Side» for å gi brukeren relevant informasjon ut fra hvor i landet de vil bygge, i tillegg til å gi tilgang til eget byggebudsjett, byggeblogg og inspirasjon.

Bestilling av husbok eller hyttebok gjøres smidig. Brukeren får ett og ett felt å forholde seg til – en mye artigere måte å fylle ut skjema på!

Play