Jazzmaster

Nettsiden til Ola Kvernberg speiler artisten, og er ordnet og kaotisk på samme tid. Oppdraget var enkelt: lag en kul nettside. Sammen med Andreas Winther vant vi til og med gull i Visuelt 2013.

Design: Andreas Winther på Tibe-T
Illustrasjon: Ola Kvernberg

Se nettsiden

Koko nettside

På nettsiden til Ola Kvernberg finnes det mange fiffige og (u)nyttige funksjoner. Når man åpner siden sjekker den for eksempel om sola har gått ned. Er det fortsatt sol ute får man et lyst tema, men er det ikke sol ute er det heller ikke sol inne, og man får det mørke.

Nettsiden er responsiv, og oppfører seg relativt kaotisk, slik som jazz ofte kan gjøre. Fra ordnede former på mobil til kaos på store skjermer.

Temaene varierer ut fra tidspunkt på døgnet, og har tilfeldig valgt hovedfarge for hvert besøk

Visuelt 2013

I 2013 fikk vi gull i kategorien «Nettsted - liten» under Visuelt – designkonkurransen for bransjen, hvor flere av byråene vi ser opp til var representert.

Juryen hadde følgende begrunnelse:
Kan en nettside fange en personlighet? Her er et sterkt og lekent visuelt formspråk satt sammen på en original layoutmessig måte. Designet fanger musikerens personlighet både visuelt og interaktivt, med særpreg og detaljrikdom. Dette er tvers gjennom bunnsolid håndverk.

Logoen lever sitt eget liv.

Logoen lever sitt eget liv.

Play

Overskrifter reagerer på mouseover, og snurrer og gjør seg til.

Play