En nettside med det lille ekstra.

Når regionens mest ambisiøse eiendomsmeglere skal ha ny nettside, spares det ikke på kruttet! Med 3D-visning av eiendommene og en stilren design settes brukeren i fokus. Etter få måneder ser vi allerede sterke resultater.


- 400% økning i trafikk på den mobiltilpassede siden

- 150% økning i antall brukere

- 60% økning i antall sidevisninger

Utfordringen og målsettingen

Heimdal Eiendomsmegling kontaktet Mustasj med et svært tydelig mål – den beste boligopplevelsen på nett. Med det som utgangspunkt startet vi prosjektet med å sette klare mål for hvordan nettsidens funksjonalitet og design skulle bygge opp under dette.


Disse målene ble definert tidlig i prosjektet:

- Underbygge, vise fram eller understreke det lille ekstra i boligvisningen på nett.

- Ivareta alle behov en bruker måtte ha på en eiendomsmeglers nettside, uten at bruker overlesses med informasjon eller at navigasjonen vanskeliggjøres.

- Gjøre det enkelt å ta kontakt og å holde inngangene til kontaktskjema korte.

Den nye løsningen

Store deler av løsningen dreier seg om boligen og å vise frem denne. Det er derfor viktig for brukeren å ha enkel tilgang, slik at de slipper å klikke seg for mye rundt på nettsiden for å finne de siste boligene på markedet. En enkel, pen og funksjonell søke- og filtreringsfunksjon hører også med når man skal bla seg gjennom hundrevis av boliger.

Som en respons på ønsket om korte innganger til kontaktskjema valgte vi å legge det godt synlig i menyen, slik at det følger brukeren hele veien, uansett hvor han eller hun befinner seg på nettsiden. I tillegg ligger kontaktinfoen til alle avdelinger under «Kontakt», som sørger for at brukeren får en total oversikt over alle ansatte med kontaktinformasjon og tilholdssted.

Også på mobile enheter er kontaktskjema lett tilgjengelig uansett hvor man måtte være på siden.

På nettsiden finner du integrasjon av tredjepartsløsning som viser eiendommen i 3D. Her kan du bevege deg rundt i boligen og ta en titt før du drar på visning. Det lille ekstra i boligopplevelsen på nett.

Play

Utlisting av eiendommer er selvfølgelig en viktig del av nettsiden og det ble lagt ned mye tid på både utlistingen og eiendomssidene.

Play