Animasjon og motion graphics

Fortell med animasjon

Mustasj lager animasjon i alle størrelser; fra kinoreklame, introvignetter, filmer til Facebook og nettsider — og helt ned til små detaljer på en nettside.

Hvor tålmodig er du på nett?

Takket være internett har vi kortere tålmodighet enn noen gang. Fra en bruker går inn på nettsiden din har du i snitt sju sekunder på å overbevise om at akkurat denne siden er det de er på utkikk etter. Hvis du i tillegg har et ønske om å formidle noe bør du vekke interessen fort. Her kan animasjon være et godt verktøy.

  • Ved å legge til en video på en landingsside øker du konverteringsraten med 80% (Unbounce)
  • Sannsynligheten for at en leser kjøper et produkt på nett øker med 64% etter visning av en video (Comscore)
  • Den gjennomsnittlige internettbrukeren bruker 88% mer tid på nettsider med video (Mist media)

Som med alt annet begynner vår arbeidsprosess med en gjennomgang av mål og hensikt. Når vi har dette klart er det på tide å slippe kreativiteten løs. Utarbeidelse av storyboard og manus legger grunnlaget for design- og produksjonsfasen.

Vil du diskutere et prosjekt med en animatør?

Aleksander har lang erfaring med animasjon og motion graphics, og tar gjerne en prat om det.

Ta kontakt med Aleksander:
E-post: aleksander@mustasj.no
Telefon: 924 47 749

The_Real_Aleksander

Referanseprosjekter

Men.. her prøver vi å forklare animasjon med tekst på en webside. Kanskje er det like greit at du tar en titt på noe av det vi har laget:

01

Digital onboarding med Signicat

Signicat er spesialister på digital identifikasjon og verifisering, og satser stort på å forbedre digital onboarding for finansielle aktører.

02

Trondheim Developer Conference

Trondheim Developer Conference er en teknologikonferanse som arrangeres årlig, og vi bidrar med design og ny introvignett. Temaet er alltid nerdete.

03

Frukt­bart samarbeid

Menneske og maskin. Omsorg og presisjon. Websidene til Spiren er designet for å balansere medmenneskelighet og teknisk kompetanse.

Vi bruker Google Analytics for å spore aktiviteten på nettsiden vår. Dataen bruker vi til å tilpasse design, navigasjon eller innhold. Og så sporer vi om du kom hit via en Google-annonse. Les mer i vår personvernerklæring.